Levering

Momenteel leveren wij alleen binnen Nederland.

Bestellen bij WodForce.com is snel, eenvoudig en veilig. Alle bestellingen welke op werkdagen voor 15.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog klaar gemaakt voor verzenden. Hierdoor is de kans groot dat je je bestelling de volgende dag nog in huis hebt. De koeriersdiensten zijn uiteindelijk verantwoordelijk voor de levering van onze producten. Mogelijke vertraging kan ontstaan door drukte bij deze diensten. Weekend- en feestdagen worden niet beschouwd als werkdagen. 

Wij brengen 4,95 aan kosten in rekening voor verzenden binnen Nederland.

Momenteel werken we met DHL als koeriersdienst. Zodra je pakket verzonden is ontvang je van DHL een Track&Trace code.
Let op: wanneer je betaald met vooruitbetaling per bank wordt je bestelling pas verzonden op het moment dat de betaling bij ons binnen is.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent kan het voorkomen dat de koeriersdienst het pakket aanbiedt bij je buren of het pakket wordt afgeleverd bij een pick-up point bij jou in de buurt. De postbezorger laat een briefje achter in je brievenbus waarop staat bij welke buren(huisnummer) of welk pick-up point je het pakket kunt ophalen. Of je krijgt in de brievenbus een niet-thuis code waarmee je zelf een nieuwe bezorgmoment kan plannen of kunt aangeven dat je toch wilt dat het pakket wordt bezorgt bij een pick-up point. zodat je naar eigen behoefte je pakket kunt ophalen. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen. Hier kan om worden gevraagd!